Skidskola

info@malmabacken.se

0157-21046

0707812156

 

Kommentera gärna vår hemsidedesign via mail och facebok. Kom med ytterligare förslag, både på design och innehåll:-)

Foto: Bertil Runsten

OBS!

Vi använder oss av liftkortshållare som ska bäras synligt på vänster arm. Har du någon eller några hemma så ta med dem. De kostar annars 20kr.

MASK

M.A.S.K SKIDSKOLA 2019

PLANERADE VECKOR : 4, 6 OCH 9

Månd – Torsd kl 18:00 – 20:00

Avslutning sker på torsdag kvällen.

Så här fungerar det med skidskolan:

På måndagen den veckan skidskolan börjar är det bra om ni kan vara där i god tid (17:15 tidigast). I alla fall om ni ska hämta ut den utrusning som ni ev. hyr under veckan. Det är många utrustningar som ska ut och har du inte varit och förbokat utrustning kan det ta tid. Utrustning kan ni komma och prova ut vid ett tidigare tillfälle då backen är öppen. den är då klar för att hämte ut vid ankomst och ni behöver inte stå i kö.

Utrustningen disponerar ni under veckan och ni kan ta med den hem eller ha den kvar i backen under veckan.

Betala skidskolan så fort du fått bekräftelse på att du har fått plats till vårt bankgiro 876-4102, eller direkt i backen. (se priser till höger på sidan) Uppge namn och personuppgifter.

Anmälan är bindande.

 

Vi kan ta betalt med kort.

Vi tar inte emot elever yngre än 5 år (ska ha fyllt 5 år) i skidskolan, detta med hänsyn till både elever och våra instruktörer.

Anmäler gör du genom www.boka.se/Malmabacken

Hemsida: fr.o.m. 5/12 2018

www.malmabacken.se

Det går inte att boka på mail.

Gruppindelning skidskola

 

BAMSE: Nybörjare 5 – 6 år

 

För de allra minsta barnen som inte varit ute i backen förut. Målet är att när veckan har gått skall man lärt sig att hålla balansen på skidorna, veta vad plog är, åka släplift och vilja lära sig mer...

 

LILLE SKUTT: Nybörjare 7 – 10 år

 

Är en grupp barn som fyllt sju och inte provat på det här med utförsåkning tidigare. I en grupp med jämnåriga får barnen under veckan lära sig att stanna, plogsvänga och åka lift. Kanske kommer vi upp i stora backen.

 

SKALMAN: Vuxna nybörjare

 

En grundkurs för dig som är nybörjare eller inte har åkt på ett par år. Här får du i din egen takt lära dig allt från grunden det här med att stanna, svänga och åka lift. Efter kursen kan du säkert ta dig ner för de enklaste (…?) backarna samtidigt som du har roligt.

 

BRUMMA: Fortsättning 6 – 10 år

 

En grupp barn mellan 6 och 10 år som redan kan stanna och åka knapplift. Då barn i den här åldern gärna har lite bråttom att komma ned för backarna. Så jobbar vi med säkerheten. Barnen blir bättre på att stanna och svänga när de vill och dit de vill.

 

BRUMMELISA: Fortsättning 11 – 16 år

 

Den här gruppen vänder sig till dig som har åkt några år och nu börjar bli sugen på att prova lite olika nedfarter och hastigheter samtidigt som vi jobbar på att förbättra tekniken. Parallellsvängen kan kanske kortas ned till en kortsväng.

 

KATTEN JANSSON: Vuxna fortsättning

 

För dig som tar dig ner i lättare backar. I den här kursen jobbar vi på att förbättra din teknik, bland annat parallellsväng lite olika tempoväxlingar (Kanske en och annan kortsväng). Detta för att du på ett lättare, säkrare och framför allt roligare sätt skall kunna ta dig ner för de lätta och medelsvåra backarna.

 

SNOWBOARD NYBÖRJARE

 

För dig som är nybörjare på snowboard. från 7år

OM INTRESSET FÖR VUXNA FINNES KAN VI SÄTTA IHOP EN SÅDAN GRUPP!

 

 

OBS att gruppernas storlek är begränsade

Har ni några frågor får ni mycket gärna maila eller ringa oss:

 

Skidskola Priser

Barn under 7år

Barn under 18år

Vuxen

Skidskola medlem

300kr

450kr

550kr

Skidskola icke medlem

400kr

550kr

650kr

Gäller under skidskolan

 

 

 

Skidhyra medlem

100/vecka

100/vecka

100/vecka

Skidhyra icke medlem

200/vecka

200/vecka

200/vecka

Medlemsavgifter säsongen 2019

Barn och ungdom under 18 år

Vuxen

Hel familj

60 kr

120 kr

250 kr