Malmabacken 2017-18 eftersäsong

Kommentera gärna vår hemsidedesign via mail och facebok. Kom med ytterligare förslag, både på design och innehåll:-)

Vi kan ta betalt med kort.

OBS!

Vi använder oss av liftkortshållare som ska bäras synligt på vänster arm. Har du någon eller några hemma så ta med dem. De kostar annars 20kr.

 

 

Förtydligande:

All verksamhet i Malmabacken inklusive

Sportlovs och påsklovsveckan v8 o v14 i Malmbacken är bara möjlig tack vare frivilliga själar som ställer upp för klubben.

Stort Stort tack till alla.

 

Äggstraöppet idag måndag 2/3 och i Morgon tisdag

10:00-16:00 Välkomna

 

”Vintermakers Malmköping” meddelar:

Grattis Malmköping och Kommunen. Första konstsnöspåret i historien som håller öppet under påsken!!!!! Obs det är fina spår och det är fortfarande gratis!!!!!! Varför åka till fjällen?

”Vintermakers meddelar också att Malmabacken ser ut att kunna hålla öppet några dagar på påsklovet. Från annandagen har ”Vintermakers Malmköping” fixat frivilliga från orten som ställer upp för våra barn och ungdomar så de kan få åka skidor på PÅSKLOVET några dagar iaf. Har heller aldrig hänt i historien. Håll koll på hemsidan. www.malmabacken.se

Att vi kallar det Vintermakers Malmköping beror på att det börjar kännas som om engagemanget för vinter spridit sig även utanför skidklubben. Suget efter vinteraktiviteter är enormt och Vintermakers finns där för ER. Finns inga begränsningar eller hur? Nästa vinter fixar ”Vintermakers Malmköping” troligtvis även skridskobana och slang och pulkabacke. Vi har bevisat att inget är omöjligt! Håll koll efter nomineringar till årets eldsjäl vid nästa idrottsgala i Kommunen. ”Vintermakers Malmköping” kommer att vara nominerade, var så säkra.

 

OBS Vissa begränsningar i vårat serviceutbud (Cafeteria framför allt) kan förekomma, hoppas att ni har överseende med detta.

 

PS Till denna säsong försöker vi att använda oss av den "officiella" facebook sidan för Malmköpings Alpina Skidklubb (Den med vårt klubbmärke).

https://www.facebook.com/Malmk%C3%B6pings-Alpina-SkidKlubb-375114135833979/

 

 

Bilden från 29/3-18 kl 20:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

info@malmabacken.se

0157-210 46 (telesvar oftast)

0707812156